Recensies

- Dit is hoe andere mensen de afstemming hebben ervaren -

Prachtig deze boodschap, dat dankzij jou!! Super bedankt!!

A. Janssen

Lieve Naomi,
Wauw Naomi, dankjewel voor je afstemming van mijn dochter. Spot on! Echt waar.
Zo knap hoe je de essentie van mijn dochter hebt weten te vangen / vast te leggen in jouw afstemming.
Als ik het lees, is het voelbaar zo puur en op zo'n liefdevolle manier geschreven. Heel fijn, bijzonder en echt een cadeautje. Ook de praktische handvatten erin...daar kan ik echt wat mee. Dankjewel.
Je hebt voor mij weer even bewust gemaakt wat ik op onbewust niveau wel wist, maar waar ik zelf niet bij kon. Het is mij helemaal helder en daar ben ik je echt zeer dankbaar voor.
Ik raad het mensen echt aan als ze inzicht willen krijgen in hun eigen proces of dat van hun kinderen (jong en oud), om een afstemming geschreven door jou te mogen ervaren. Het is echt een cadeautje aan / voor jezelf! Iets waar je echt wat aan hebt, dus doen!
Nogmaals bedankt! Ik ben er echt heel blij mee!

M. W

Heel bijzonder hoe precies jij kan beschrijven wat ik voel en waar dat aan gelinkt is. Dat van de hoofdpijn klopt precies. Bedankt voor dat je voor mij meer duidelijkheid heb kunnen geven waar sommige gevoelens aan gelinkt zijn / welke patronen ik ontwikkeld heb.

R. van de Haar

Ik probeer sinds ik de afstemming van jou heb gekregen steeds meer na te denken of ik iets wil of er blijer van wordt of juist niet. Meer aan mezelf denken heb ik hieruit geleerd en dat geeft rust. Ik wil je nogmaals bedanken.

K. Minnaard

Voor mezelf was het heel confronterend en heeft me een heel andere kijk gegeven. Ik denk dat ik nu ook wat anders kijk naar mijn dochter, ik benader haar op een andere manier en dit werkt. Ze slaap terug rustiger en slaapt heel de nacht door. Wat voordien niet het geval was. Dank u Naomi voor je hulp!

E. Van Hees

Ik ben gaan lezen en herkende mezelf volledig. Het eerste blad omschreef je eigenlijk precies hoe ik ben en hoe ik me voel. Het volgende stuk moest ik 2x lezen en hebben er tranen gevloeid. Wat je schrijft klopt! Ik wil je ontzettend bedanken voor de tijd die je hierin hebt gestopt en de mooie inzichten en herkenningspunten die je me hebt gegeven.

M.D

Mijn eerste reactie bij het lezen was hoe knap ik dit vind en hoe goed je dit hebt gedaan. Spot on! Zulke rake, mooie en bijzondere dingen die erin staan. Sommige dingen raakten/ontroerden me erg. De dingen die je noemt zijn echt wel kernpunten die bij mij passen en die op meerdere manieren weer terugkomen en onder de aandacht worden gebracht. Lieve Naomi, ik wil je nogmaals heel erg bedanken voor je afstemming. Heel mooi en bijzonder om te mogen ervaren.

M. Wijma

Hoi Naomi, 
Ik wilde alleen even zeggen dat ik, nu we al zoveel weken thuis zijn en de meeste sociale activiteiten uitvallen, ik jouw afstemming er weer heb bijgepakt en zag hoe ontzettend knap en gedetailleerd je alles hebt opgeschreven. Hoe is het mogelijk? Ik zou er zelf, zonder jouw heldere uitleg, niet zijn uitgekomen. Al is het eng om bestaande ideeën los te laten, ga ik er zeker mee aan de slag.

S. VH

 

©2019 door DE PUURSTE ZIN. Met trots gemaakt met Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now