Ontdek wie ik ben

Hi, Ik ben Naomi. Ik ben woonachtig in Zeeland samen met mijn vriend. 

Ik hou ervan om te filosoferen en te kletsen over het leven. Met veel passie ben ik verpleegkundige, ondernemer en gepassioneerd luisterkindwerker. Ik ben nuchter en sta met twee voeten op de grond. Het werken met energie vind ik geweldig omdat ik weet  - en zelf heb ondervonden - wat het met je kan doen!

Mijn eigen reis begon een aantal jaar geleden. Geconfronteerd, zowel mentaal als fysiek. Ik was van het principe; ik geef nooit op. Herken je dat? Ik wil niet zeggen dat dit een verkeerde instelling is, maar voor mij werkte het niet. Ik hield vast aan oude gewoonten/patronen die mij niet meer dienden. Het liet mij in vicieuze cirkels van mijn eigen leven draaien. Of om het nog wat heftiger te laten klinken; het slachtoffer van mijn eigen leven/gedachten te zijn.

Dit moest klaar zijn. Ik ging opzoek naar mijn 'blinde vlek'. Ik wilde mezelf herontdekken en stelde mezelf de vraag: "wie ben ik echt en waar word ik gelukkig van?" Ik leerde onder andere via de luisterkind-methode weer luisteren naar mijn eigen innerlijke stem, aldus weer in verbinding te komen met mezelf. 

Ik volgde webinars, seminars, cursussen, jaartrajecten en opleidingen. Wauw, wat een eye-opener was dat. Ik raak niet uitgeleerd als het gaat om persoonlijke groei en alles wat daarbij hoort. Het is mijn passie geworden. Want hoe mooi is het dat je iedere keer weer next level kan gaan? Dat je die stap vooruit kan zetten in het leven, die groei gaat maken of die dromen gaat waarmaken die je al jaren voor ogen hebt? Juist ja, dat is geweldig; dat wil toch iedereen? 

Dus, met mijn passie wil ik jou een stukje helpen jouw reis te maken en te gaan luisteren naar jouw innerlijke stem. Hoe ik dat doe? -->  

 

"Gediplomeerd luisterkindwerker"

Diana Hendriks- van Beaumont

 

©2019 door DE PUURSTE ZIN. Met trots gemaakt met Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now