Voor wie?

Het is voor iedereen die ervoor openstaat om de antwoorden in zichzelf naar boven te halen en die bereid is om verandering in te zetten voor een bewuster en mooier leven. Jong en oud, man en vrouw, mensen die zich niet meer kunnen uiten, etc. Het maakt niet uit; een afstemming is voor iedereen!

Een afstemming is ook voor kinderen: omdat kinderen vaak via hun gedrag, lichaam of emoties ouders laten weten dat er 'iets' aan de hand is. Als ouder weet je vaak niet precies wat er aan de hand is. Je kind is te jong of kan niet benoemen wat er is. In die situatie kan een luisterkind -afstemming hulp bieden.

Voor kinderen ouder dan tien jaar geldt dat zij zelf toestemming geven aan hun ouders en dat de ouders deze toestemming communiceren. Voor kinderen jonger dan tien jaar kunnen ouders zonder toestemming van het kind een afstemming aanvragen. 

Een afstemming is geen therapie; er worden geen voorspellingen gedaan of diagnoses gesteld. Het is een eenmalig gespreksverslag voor diegene die inzichten wil, om helderheid en duidelijkheid te krijgen en om uiteindelijk zelf hierop actie te ondernemen. Soms heb je gewoon dat duwtje in de rug of die bevestiging nodig. 

Voor de voorwaarden en meer informatie neem contact op.

 

©2019 door DE PUURSTE ZIN. Met trots gemaakt met Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now