Wat is een AFSTEMMING?

Een afstemming is een persoonlijk (getypt) verslag helemaal afgestemd op jou. 

Aan de hand van de door jou gestelde (levens)vragen kan een afstemming jou helderheid en inzichten geven om next level te gaan of die blokkades te verbreken die jou persoonlijk in de weg (kunnen) zitten. 

Concreet geeft het jou mooie inzichten en handvatten zodat je er zelf mee aan te slag kunt gaan. Het is makkelijk terug te lezen zodat je jezelf kan herinneren en kan herprogrammeren naar jouw authentieke verlangen, zodat je dit kan gaan integreren in het dagelijks leven.  

Kortom: zelf zijn we soms niet meer in staat om onszelf te verbinden met onze kern. Logisch vind ik; door verschillende programmeringen zoals de maatschappij, onze omgeving of opvoeding, etc. Hierdoor zijn we soms niet meer in staat om onszelf te verbinden met ons verlangen en onze kern. Hierdoor blijven we vaak in vicieuze cirkels van ons leven draaien en vragen we onszelf vaak af waarom steeds dezelfde dingen weer terug op ons pad komen? Je bent er klaar mee, maar je weet gewoon niet waar je moet beginnen en vooral niet HOE je het moet doen?

Dan kan ik jou helpen!

Hoe werkt het? 

Door in te tunen op jouw energie is het mijn rol om de essentie van hetgeen wat aandacht vraagt naar boven te halen. Die blinde vlek te raken of die eye-opener te geven om jou helderheid en inzichten te geven. Dit alles komt in de afstemming te staan. Ik help je om weer in verbinding te komen met jezelf of je kind. Dit alles gebeurt op afstand, je hoeft er dus geen enkele inspanning voor te leveren. 

Alle antwoorden en handvatten komen dus ook puur vanuit jezelf.

Wat als :

  • Vicieuze cirkels worden doorbroken;

  • Meer inzichten krijgt in de blokkades in je leven;

  • Je helderheid krijgt en die keuzes maakt om jouw mooiste leven te leiden;

  • Toe bent aan een nieuwe fase in het leven en hier werkelijkheid van gaat maken;

  • Eindelijk(!!) weer leert luisteren naar jouw innerlijke stem;

  • Je kind beter leert begrijpen en hem/haar meer rust kan bieden;

  • Je kind beter door gaat slapen;

Ik kan jou helpen de antwoorden in jezelf of die van je kind naar boven te halen. Laagdrempelig en zonder dat jij daar een grote inspanning voor hoeft te leveren.


Het enige wat jij daarvoor moet doen is, hieronder op de knop te drukken en je afstemming aanvragen. Ik heb maar een aantal gegevens nodig en daarmee ga ik aan de slag om jou te helpen naar een meer evenwichtig en mooier leven. Dit alles komt in een mooi gespreksverslag te staan en wordt aan jou verzonden via de mail.

De belangrijkste vraag hierbij is: ben jij bereid om na de afstemming zelf aan de slag te gaan om deze verandering door te zetten? 

Kies jij om geluk te voelen en volledig  afgestemd te zijn wie je werkelijk bent? 

Druk dan hieronder de knop en vraag vrijblijvend je afstemming aan.  

 

©2019 door DE PUURSTE ZIN. Met trots gemaakt met Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now